Sunday , 16 December 2018

2e WTT Wintertriathlon (13/12/2009)

flyer_wintertriathlon_wachtebeke-top.jpg

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert het Waaslands Triathlon Team de tweede editie van de wintertriathlon te Wachtebeke. Een ideale gelegenheid om naast de winterduathlons, ook de triatleten eens de kans te geven in de winter een competitie mee te pikken. Naast de triathlon (500m zwemmen/18km MTB/5km lopen) is er de Run&Bike waar je als duo 9 of 18km aflegt waarbij er telkens één iemand loopt en de andere fietst. Nieuw dit jaar is de Aqua & Bike: 500m zwemmen en 20km MTB, een ideale formule voor mensen die, om welke reden dan ook, niet kunnen , mogen of willen lopen.

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>