Sunday , 23 September 2018

3athlon.be richt 3athloncafé in op Triathlon World

Triathlon World

We zijn met 3athlon.be tot een overeenkomst gekomen met Triathlon World om op te treden als mediasponsor. Dat betekent dat u hier altijd alles als eerste verneemt over de unieke triathlon-expo in Brussels Expo. Op zaterdag 8 november zijn actieve en passieve triatlonfanaten welkom op de tweede editie van de enige beurs over duursport in ons land.

De setting blijft grotendeels hetzelfde, met een uitbreiding van de standhouders, de prijsuitreikingen van de verschillende circuits, een kids-parcours en een volledig vernieuwde formule voor de verkiezing van de Triatleet/Triatlete van het jaar.

Nieuw in 2014 is het 3athlon-café, dat ingericht wordt door 3athlon.be en waarin een aantal prominente gasten op de sofa zullen plaatsnemen om te debatteren over een paar hot topics. Binnenkort kan u op 3athlon.be in een poll uw stem uitbrengen over de onderwerpen die u graag in deze debatten aan bod ziet komen.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>