Sunday , 23 September 2018

3athlon.be biedt u 2 € korting op Triathlon World

Triathlon_Banner630_290 3ATHLON

Op 8 november wordt Paleis 1 van de Heizel Expo in Brussel omgetoverd tot één groot duursportpaleis. Wij bieden u nu de kans om de tweede editie van Triathlon World te bezoeken met 2 € korting. U hoeft alleen bij uw aanmelding op Triathlon-world.be de kortingscode TRI143AT in te voeren.

Ondertussen kan u zich ook inschrijven voor de loopwedstrijden op de Heizel. Om 14 u. start de Kids Run (1km), om 14u30 is er de start van de 5 km, om 14u40 gaan de atleten van de 10km Run&Bike van start en om 14u50 volgt de laatste start, die van de 10 km loop. Meer info vind je hier.

De komende dagen brengen we u meer nieuws over het programma in ons 3athlon-café, waar we onder andere ex-wereldkampioen Frederik Van Lierde mogen verwelkomen.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>