Monday , 19 November 2018

Afscheid van Steve op donderdag in Zoerle-Parwijs

Steve Vandemaele in de GETC dagen (2de van links)

Steve Vandemaele in de GETC dagen (2de van links)

Maandag kon u al lezen dat ex-triatleet Steve Vandemaele overleden is. Hij werd het slachtoffer van een verkeersongeval met een wagen die om nog onbekende reden van zijn rijvak uitweek en frontaal op Steve botste. Het ging dus niet om een vrachtwagen zoals we eerder meldden. Aangezien Steve afkomstig is van Beernem wordt donderdagmiddag zijn as daar uitgestrooid. Zijn Kempische vrienden en triatlon en zwem collega’s organiseren donderdagavond een eigen afscheid om 18u30 in cafe De Kruk in Zoerle-Parwijs.

Iedereen die een laatste eerbetoon wil brengen aan Steve en samen afscheid wil nemen is vanaf 18u30 welkom in cafe De Kruk. Vandaar gaat het naar Bloemenland in Laakdal waar we samen op de plaats van het ongeval een krans zullen plaatsen. Nadien is er nog ruim de gelegenheid om herinneringen op te halen aan Steve. Hier kan u het online rouwregister invullen.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>