Monday , 19 November 2018

Antwerpen Loopt vanaf 7 januari… mét Sofie Goos

Sportoase, partner van 3athlon.be, wil in 2018 zo veel mogelijk Antwerpenaren aan het lopen krijgen. De afgelopen jaren was de delegatie lopers van Sportoase tijdens de Antwerp Ten Miles al enorm groot, maar onder de noemer Antwerpen Loopt wil Sportoase nog meer mensen aan het lopen krijgen, of dat nu voor de Ten Miles is, de marathon of de 5 kilometer. Met ambassadeurs als Jean-Marie Pfaff, Roger Van Damme, Sebastien Bellin, Marc Herremans én Sofie Goos wordt komende zondag 7 januari het project gestart met een eerste looptraining met start op de Groenplaats.

Vanaf 10u30 ben je zondag van harte welkom op de Groenplaats in Antwerpen. De sessies zijn aangepast aan het niveau van de lopers dus zowel beginners als gevorderde lopers kunnen deelnemen. Wij zijn alvast benieuwd hoeveel tri- en duatleten er zondag mee zullen lopen. Tot dan! Meer info vind je op de website van Sportoase.

Antwerpen Loopt

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>