Monday , 19 November 2018

Bart Aernouts: “Voel me goed voor mijn 6de keer Hawaii”

Bart Aernouts Jolien Lewyllie Hawaii 2017

Woensdagmiddag plaatselijke tijd stootten we in Kona op een ontspannen Bart Aernouts. Die nam uitgebreid de tijd voor een fotoshoot én een dubbelinterview met Jolien Lewyllie voor ons. Het resultaat is een boeiend gesprek over ontspannen toeleven naar het WK Ironman, hoe te slapen de uren voor de wedstrijd, de beleving om samen er te zijn, de keuze om Bart te steunen en niet zelf mee te doen én hoe Bart toch voorrang krijgt op de Kalgirls :-)

De foto’s van de shoot met Bart Aernouts en zijn ploegmaats in Kona, en een paar beelden behind the scenes. En ja, het was er gezellig:

Bart Aernouts en Ronnie Bart Aernouts Hawaii BTS 2 BMC Etixx Bart Aernouts Hawaii 2017 Bart Aernouts en co Hawaii Bart bril Hawaii 2017 Patrik Ronnie Bart zoomout Patrik Ronnie Bart Hawaii 2017 Bart Aernouts Hawaii 2017 Bart Aernouts Hawaii 2017 close Bart Aernouts Hawaii 2017 BTS 1 Bart Jolien Hawaii 2017

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>