Sunday , 16 December 2018

Belgen starten sterk in Frans duatlon GP-circuit

Ilse Geldhof St Omer

In Saint-Omer is dit weekende de eerste manche van het Franse Grand Prix duatlon circuit gehouden. Een aantal van onze landgenoten deed het uitstekend. Zo werd Ilse Geldhof knap twaalfde in de sterk bezette dameswedstrijd. Haar team van Les Tritons Meldois behaalde de vierde plaats. Sandra Levenez won voor Georgina Schwiening en Franziska Scheffler. Bij de mannen was Rob Woestenborghs de beste Belg.

Rob was de beste van de achtervolgende groep achter een kopgroep van drie. Zijn ploegmaat Emilio Martin won in 1u19’34 voor Benoit Nicolas en Yohann Le Berre. Woestenborghs was vierde in 1u21’48. Gert Van Poucke werd elfde en Glen Laurens 27ste.

Rob Woestenborghs was tevreden dat zijn “oude knoken” nog steeds goed werken:

Uitslag duatlon Saint-Omer

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>