Wednesday , 21 November 2018

Bert Jammaer wint Lanzarote

BERT JAMMAER WINT IRONMAN LANZAROTE !!!!!

bertje.jpg

Heugelijk nieuws uit Lanzarote. Bert Jammaer heeft er zopas de Ironman op zijn naam geschreven! Ironbertje kwam als 2e uit het water, rukt vrij snel op naar de eerste plaats en domineerde gewoon de hele wedstrijd. Jammaer is hiermee de 6e Belg die een Ironman wedstrijd op zijn palmares mag toevoegen. Bert, ongelooflijk proficiat! 

De 2e plaats was voor Teemu Toivanen, gevolg door 2-voudig Lanzarote winnaar Ain-Alar Juhanson. Onze landgenoot Dirk Van Gossum, winnaar van Lanzarote 2001 en inmiddels 45, bewees eens te meer wat voor een klassebak hij is. Tussen dat jong geweld pakte Van Gossem de 8e plaats.

Loïc Hélin finishte op een schitterende 12e plaats en grijpt daarmee net naast een top10.

En nog een top-20 erbij. Wim "El Tigre" van de Wielle heeft de 18e plaats gepakt.

Bij de vrouwen bevestigde Sofie Goos nogmaals haar talent met een zevende plaats. 

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>