Monday , 17 December 2018

Bink maakt zijn debuut in Lanzarote

Marino Vanhoenacker IM Lanzarote

De Ironman van Lanzarote is bij de Belgische triatleten altijd een populaire wedstrijd geweest. Denken we maar aan de twee schitterende overwinningen van Bert Jammaer in wat voor veel triatleten bekend staat als de zwaarste Ironman van het hele circuit. Marino Vanhoenacker heeft ondertussen al heel wat Ironman triatlons achter de kiezen én hij heeft het wereldrecord wat aantal overwinningen betreft. Maar in Lanzarote startte hij nog nooit. Dit jaar is het toch zo ver. De Ironman van Lanzarote mag van de bucket list van Bink.

“Ironman Lanzarote, dat is veel te veel klimmen (2400 meter), te winderig, te traag en te heet… en het verknalt de rest van je seizoen… Dus besloot ik maar om deel te nemen, logisch toch, niet?” was de typische reactie van Bink. Wij zijn alvast zeer benieuwd naar het debuut van Marino in Lanzarote. Hij is momenteel op stage in Club La Santa en daar bevestigde hij voor de camera dat hij er op 20 mei bij zal zijn tijdens de al 26ste editie van de Ironman.

 

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. He will give it a shot…. yeahh right he will kill them on the bike and finish it of on the run

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>