Wednesday , 21 November 2018

Brugge eert triatleet Kenneth Neyt met memorial

BK jeugd Brugge 2015 zwemstart Katrien Decru

De laatste jaren is de jeugdtriatlon in Brugge, halverwege september, uitgegroeid tot een topevent voor de jeugdatleten. Twee jaar geleden vond er nog het Belgisch kampioenschap plaats. Dit jaar zijn niet alleen de jeugdtriatleten welkom op 10 september. Het Triatlon Brugge Team zorgt voor het eerst voor een sprinttriatlon en dit ter ere van de dit jaar veel te vroeg overleden TBT-triatleet Kenneth Neyt.

De Memorial Kenneth Neyt wordt de afsluiter van de dag in Koolkerke, een paar kilometer van Brugge zelf. Na de Ironkids (om 11u50 en 12u30) zijn er vanaf 13 u. de jeugdwedstrijden in de 4 verschillende categorieën. Om 15u30 start de allereerste Memorial Kenneth Neyt, een drafting 1/8ste triatlon. Inschrijven kan via de website van TBT.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>