Thursday , 15 November 2018

Chocolade in je dieet?

chocolade.jpg

Chocolade eten om je recuperatie en prestaties te verbeteren. Als dat zou kunnen …

Triatleten zijn met hun sport bezig. Niet alleen op vlak van training, maar ook alles wat daar rond komt kijken. Zoals voeding. Veel atleten volgen een dieet of letten toch goed op wat ze eten. Chocolade staat daarbij vaak op de zwarte lijst. Toch is chocolade op zich niet zo slecht? Wanneer chocolade met mate gebruikt wordt, kan dat perfect passen in een gezonde, uitgebalanceerde voeding.

Chocoladefabrikant Barry Callebaut wil zelfs nog een stapje verder gaan. Zij hebben een chocolade ontwikkeld die zelf sinspeelt op  de behoeftes van mensen met een gezonde levens- en voedingsstijl.

Barry Callebaut ontwikkelde een chocolade met een hoog antioxidanten (cacaoflavanolen) gehalte . Talrijke studies hebben aangetoond dat cacaoflavanolen helpen om de bloedvaten elastisch te houden, wat leidt tot een betere bloedcirculatie in het hele lichaam en naar alle organen. Daarenboven vormen de antioxidanten in ACTICOAâ„¢ chocolade een krachtige beschermingsbron, die helpt om uw concentratievermogen en geheugen in optimale conditie te houden.

Betere hersenprestaties worden bevorderd door een toegenomen bloedstroming in de hersenen. Een goede bloedstroming voert zuurstof en energie aan naar de hersenen, wat het geheugen en het concentratievermogen verbetert.

Als dat een triatleet niet ten goede kan komen!

En wat maakt het nog beter: “Wist u dat genieten van slechts 17 g ACTICOA™ donkere chocolade of 5 g ACTICOA™ cacaopoeder volstaat om uw concentratievermogen al na 2 uur te verbeteren?”

Nieuwsgierig: registreer je op http://www.acticoa.be/nl/mijnacticoa mbv code 0298.

Je kan op de website alle info over de positieve effecten van ACTICOA chocolade lezen. Na registratie kun je trouwens kortingsbonnen downloaden om deze heerlijke chocolade tegen een verminderd prijsje aan te kopen.

EN: Je kan ook nog andere mensen informeren en laten registreren. Dat kan je een BONGO bon opleveren!

Veel succes!
Anne Marie Verlinden

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

One comment

  1. Hello blogger, i must say you have very interesting content here.

    Your page can go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>