Monday , 19 November 2018

Dat moment dat je 3athlon.be voorbij loopt…

 

 

Triatlon Cannes 2017 11

Loopt Gert-Jan D’haene nu Bart Aernouts voorbij in Cannes of is het andersom? En wat moet de BMC-Etixx atleet er van gedacht hebben? “Huh, loop ik nu 3athlon.be voorbij?”… We hadden al een aantal atleten in de 3athlon.be Sportoase uitrusting in binnenlandse wedstrijden maar met redacteur Gert-Jan D’haene waren we voor het eerst ook internationaal te zien en dat nog wel in het mondaine Cannes. Het leverde hem een schitterende 62ste plaats op en ons een uitstekende Foto Van De Week dankzij Mario Vanacker. Hier vind je nog eens de best-off gallery van Mario Vanacker en op zijn facebookpagina vind je nog veel meer moois van onze huisfotograaf.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>