Wednesday , 21 November 2018

De dunne lijn tussen vreugde en verdriet…

Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)

Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)

Winnen doe je als team, verliezen ook… Onze Foto Van De Week spreekt op dat vlak boekdelen. Christie Brouwer capteerde perfect het moment waarop Menno Koolhaas besefte dat hij zijn Nederlandse titel kwijt was gespeeld en dat Devi Wolthuizen ontroostbaar was door de brute pech van zijn lekke band. Naast hen zitten Tim Van Hemel, die tweede werd, en Neal Van Vaerenbergh, die ook voor een topprestatie zorgde. Samen werd Squadra tweede als team in de Eredivisie-wedstrijd, maar zoals gezegd: je wint samen, maar je verliest ook samen… Zo mooi, onze sport… Met dank aan Christie Brouwer voor de foto. Op haar facebookpagina vind je een hele mooie selectie van het NK in Amsterdam.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>