Sunday , 16 December 2018

Devilboys and their toys…

devilboy-loose-toy-detail

Bikeporn… Dat is de Amerikaanse term voor triatleten en wielrenners die verslaafd zijn aan in het oog springende fietsen. Afkicken van deze verslaving is bijzonder moeilijk deze week in Kona, want op elke hoek van Alii Drive kom je de meest wonderlijke fietsen tegen. Dat moeten niet altijd de Diamond Backs, Cervelo P5X, BMC Time Machines en Ventums te zijn… Nee, bij CeramicSpeed, schuin tegenover Huggo’s On The Rocks hebben ze een Specialized ‘in the picture’ geplaatst… en niet zo maar een Specialized, maar wel de custom camouflage military bike van onze eigen Christopher Loose. De ‘toy’ van de ‘Devilboy’ ziet er geweldig én gevaarlijk uit, alweer een psychologisch voordeel in de military category zaterdag. Bij deze is hij dan ook de  nieuwe Foto Van De Week waard!

devilboy-loose-toy-2

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>