Monday , 19 November 2018

Doe de “Hotspot Triathlon” in Almere met 3athlon.be

3athlonNL-Challenge-Hotspot-Shirt

Zaterdag slaat 3athlon.be zijn tenten op in Almere. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want op minder dan een kilometer van de aankomstboog van de Challenge Almere Amsterdam vind je onze 3athlon.be hotspot, waar we alle atleten en dan vooral de Nederlanders en de Belgen luidkeels zullen aanmoedigen. En daar hebben we natuurlijk jullie hulp bij nodig! Dus kom massaal langs op de hoek van de Meeresteinkade.

Je krijgt er de kans om een exclusief Hotspot Triathlon t-shirt van 3athlon.nl te winnen en we verloten ook een aantal leuke triatlon-goodies. Het enige wat je daarvoor moet doen, is op onze hotspot langskomen, de atleten aanmoedigen (wave, cheer & party), onze facebook-pagina liken en ons op twitter volgen. Op onze Tweetwall kan je zien wat we de hele dag tweeten over de wedstrijd en misschien ook over jouw favoriete atleet.

Hotspots Almere

Vanaf acht uur ben je welkom op onze hotspot en tot 14 u. heb je de kans om deel te namen aan onze pronostiek, maar daarover later meer :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. Ik zal eens langskomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>