Monday , 19 November 2018

Emotionele Tria-GO finishers in Knokke

De finish van Chaima in de Zwintriatlon van Knokke was wat ons betreft één van de meest emotionele van het seizoen. Als 24ste atleet van Tria-GO vervolledigde ook zij haar allereerste kwarttriatlon, te midden een erehaag van de rest van het uitzinnige team. Tria-GO was het project van 12 kankerpatiënten en 12 buddy’s die begeleid door Rudi Frankinouille en Mieke Smet zich negen maanden hadden voorbereid op hun eerste kwarttriatlon. Het project kaderde in een onderzoek van het UZA en AZ Monica om te zien hoe mensen die een chemotherapie hebben doorstaan, sportief kunnen terugvechten en ook wat de mentale gevolgen zijn. Beleef in dit filmpje van Think-Pink nog eens de finishes mee.

Wij willen van ons uit alvast alle deelnemers en finishers van Tria-GO feliciteren!

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

2 comments

  1. Ook ik mocht deel uit maken van TriaGO en nam deel aan de Zwintriathlon. Wat een FANTASTISCHE ervaring, zowel deze groep als de sport! Ik ben in elk geval gebeten door de triatlon microbe!

  2. Als ze eens ne buddy te weinig hebben, weet mij dan te vinden. Top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>