Monday , 10 December 2018

Foto’s van de Nations Parade

IM Hawaii Parade 2017Team Belgium Hawaii 2017

Wat een eer was het om dinsdag met zoveel landgenoten te mogen marcheren over Alii Drive. Het initiatief van Sportoase en 3athlon.be om samen met Bioracer de Belgen in blauwe Belgium Triathlon shirts te stoppen, werd blijkbaar goed gesmaakt. En wij willen graag alle landgenoten bedanken om zo massaal op te komen, om ook massaal de beeltenis van Kenneth Neyt op hun shirt te dragen. Trots zijn we op die Belgische triatlon beleving in Kona. Bedankt en geniet nog eens mee van de foto’s van onze fotograaf Didier Willemsens.

« 1 of 2 »

 

About Didier Willemsens

Didier Willemsens
Didier trok af en toe mee in het zog van Olivier Cornelis (van 3athlon.be partner Cornelis Bedding) samen met zijn Nikon. Dat bracht hem tot in Hawaii, waar hij prompt tot 3athlon.be fotograag werd bevorderd :-)

One comment

  1. Roland Depreux

    Ontroerende beelden. Allen met de foto van Ken. Hij was er zo graag bij geweest. Het heeft niet mogen zijn maar op die manier was hij er toch een beetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>