Friday , 14 December 2018

Frederik Van Lierde aangevallen en beroofd in Zuid-Afrika

 

Frederik Van Lierde (foto: Jim De Sitter)

Frederik Van Lierde (foto: Jim De Sitter)

Frederik Van Lierde is in Zuid-Afrika aangevallen door een groepje tieners, die de wereldkampioen Ironman van 2013 van zijn Iphone beroofden. Frederik was sinds half maart in Port Elizabeth waar hij op 2 april aan de start staat van de Ironman van Zuid-Afrika, een wedstrijd die hij in 2015 nog won. Het groepje viel Frederik aan met een knuppel en volgens de Zuid-Afrikaanse krant Herald Live zou hij knock-out geslagen zijn. Frederik werd naar het ziekenhuis gebracht, maar zou ondertussen weer ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Of dit gevolgen heeft voor zijn deelname aan de Ironman over een week is ons nog niet duidelijk. Wij proberen een reactie van Frederik te pakken te krijgen en brengen u zeker op de hoogte.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

4 comments

  1. Courage Fred tu es le champion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>