Sunday , 18 November 2018

Geert Lauryssen onttroont Wouter Wuilmus in Brecht

Geert Lauryssen Xterra Namur

Voor het derde jaar was het in Brecht verzamelen geblazen voor de Fitlab Nottebohm Offroad Duatlon. Speciaal voor deze wedstrijd werd het privéterrein van  de Nottebohm opengesteld voor de sportievelingen aan de start. Met Wouter Wuilmus stond ook de titelverdediger aan de start maar die zou zijn nummer 1 dit jaar moeten afstaan.

Lauryssen tankt vertrouwen richting Maui

Geert Laureyssen kent een ijzersterk seizoen en stond dan ook als de grote favoriet aan de start gisteren in Brecht. Hij maakte zijn favorietenrol met glans waar en haalde op een overtuigende manier als eerste de aankomst. Na 5 top tien plaatsen in het Xterra circuit dit seizoen waaronder een podiumplaats op de citadel in Namen ligt het volgende hoofddoel voor Geert binnen twee weken op het WK Xterra in Maui, Hawaii. De Cécémel-Sportoase-atleet bewijst alvast klaar te zijn voor de trip. De primus van vorig jaar in Brecht, Wouter Wuilmus moest zich deze keer tevreden stellen met een tweede plaats. Lander Sels mocht als derde mee op het podium

Visser beste dame en een verdubbeling aan finishers

Bij de dames haalde Judit Visser de zege binnen. Zij haalde het op een overtuigende manier voor Karen Stuers. opvallend op deze Fitlab Nottebohm offroad duatlon was het aantal finishes. Met 80 atleten aan de streep mocht Brecht bijna dubbel zoveel dames en heren verwelkomen in vergelijking met de vorige editie.

 

 

 

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>