Wednesday , 21 November 2018

Geldhof en Petralia van start tot finish

Jan Petralia wint in Pittem (foto: Alexander Eggerinck)

Jan Petralia wint in Pittem (foto: Alexander Eggerick)

In de tweede duatlon van Pittem heeft thuisatleet Jan Petralia de verwachtingen ingelost. Jakke Petrol maakte vorige week na lange afwezigheid door blessures zijn comeback en bewees in Pittem meteen over de goeie benen te beschikken. Net op tijd, een week voor het BK duatlon LD in Almere-Duin. Ook Ilse Geldhof lijkt klaar voor het duel voor de titel in Nederland volgende week. 

Geldhof ging van start tot finish aan de leiding en haalde het vlot voor Lotte Claes en Jolien Vandemoortele. Ilse laat het EK, zondag in Sankt-Wendel, aan zich voorbijgaan, maar we zijn zeer benieuwd naar de strijd met haar ETZ-ploeggenotes Kim Nulens en Deborah Ghyselen volgende week.

Ook Jan Petralia lijkt in goeie doen zo vlak voor het BK. Ook hij had al snel een gaatje op de tegenstand en dat werd alleen maar groter. In 57’51 snelde Jakke Petrol naar de winst in Pittem. Ruim een minuut veertig later kwam Tim Soenens als tweede binnen. De derde plaats was voor Matthias Heyvaert.

Uitslag Pittem

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>