Tuesday , 18 December 2018

Go Like Hell met 3 in Kona: “Stressfactor maal 10″

DSC_2292

Die van 3MD doen er volgend jaar alles aan om met een heel pak atleten naar Hawaii af te zakken, maar dit jaar is Go Like Hell de hofleverancier van Belgische triatleten op het WK Ironman in Hawaii. De club uit Scherpenheuvel, niet toevallig onder de vleugels van Dirk Van Gossum, zelf ook aanwezig op Big Island, zet Ronald Coolkens, Ringo De Rijck en Nelis Pex in zaterdag. Wij spraken met het trio vlak voor hun bike check in over stress, coach Dirk en thuisblijvers (succes Deborah!) :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. @ Hans, bedankt voor het interview Hans. Voor mij persoonlijk was kwalificeren al prachtig en het doel om Kona uit te doen. Is met veel moeite gelukt. Dat ook iemand als ik met beperkte ambities even voor de camera mag is super!
    Grt
    Ronny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>