Friday , 14 December 2018

Groot en jong Belgisch triatlon team in ETU Quarteira

 

Calpe Triathlon Team Belgium

Dit weekend is Team Belgium opnieuw met een grote delegatie aanwezig in Portugal voor de ETU cup Quarteira. Zaterdag mogen de Elites strijden om de zege en zondag is het de beurt aan de jeugd met de Junior wedstrijd om het beste van zichtzelf te geven. Hieronder vind je een lijst terug met onze Belgen aan de start:

ELITE MEN (zaterdag):

Arnaud Mengal

Arthur De Jaegher

Christophe De Keyser

Jonathan Wayaffe

Noah Servais

Erwin Vanderplacke

ELITE WOMEN (zaterdag)

Hanne De Vet

Jolien Vermeylen

JUNIOR MEN (zondag)

Antoine Vandebroek

Joris Basslé

Simon Folens

Jarno Cuypers

Thomas Guilmot

Tom Van Cappellen

JUNIOR WOMEN (zondag)

Elise Tahay

Hanne Peeters

De elites starten zaterdag om 13u45 (vrouwen) en 16u30 (mannen) plaatselijke tijd. De juniores moeten zondag om 8u45 (meisjes) en 10u00 (jongens) aan de bak…

Opvallende afwezige in bovenstaand lijstje is Laura Swannet. Zij moet helaas verstek laten gaan wegens ziekte.

Wij supporteren uiteraard opnieuw vanop afstand en doen het dit maal met een motivatiefilm. Begin februari verrichte onze jeugdselectie heel wat werk in het Spaanse Calpe bij Vuelta Turistica. Onze redacteur Gert-Jan volgde hen vanop de eerste rij met bovenstaande compilatie tot gevolg.

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>