Tuesday , 20 November 2018

Halve triatlon Brugge in 2013

Triatlon Brugge maakte vorige week de datum van de Citytriatlon 2013 bekend: 22 juni 2013 zal Brugge overspoeld worden door triatleten. Om de 10e editie te vieren wordt er ook voor het eerst een halve triatlon (1.8k/90K/20K) georganiseerd. De start van de halve triatlon zal waarschijnlijk 2 à 3 uur voor de kwarttriatlon zijn, wat als gevolg heeft dat alle waardoor de twee wedstrijden waarschijnlijk samen zullen finishen. Ook dit jaar zal er met een preregistratie gewerkt worden, die van start gaat op vanaf 16 december 2012. De eerste inschrijfronde voor beide afstanden is op 12 januari 2013 om 09:00u.

About Kilian Hendrickx

Kilian Hendrickx
Kilian verzorgt niet alleen de webhosting van 3athlon.be maar hij is ook actief redacteur met een specialisatie in het testen van triathlon goodies. Af en toe waagt hij zich ook aan een triatlon in de kleuren van BRTC, de triatlon club uit Brasschaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>