Monday , 19 November 2018

Hawaii 2018: Triathlon Night met live updates? Stemmen maar…

Sportoase triatlong night marc herremans

Nu het Europese Ironman seizoen volop aan de gang is, wordt het stilaan tijd om vooruit te blikken naar het najaar. Want op 13 oktober is er het WK Ironman in Hawaii en voorlopig ziet het er sterk naar uit dat we alweer een deelnemersrecord gaan kloppen. Op dit moment zijn al 47 Belgische age group triatleten gekwalificeerd voor Kona. Reken daarbij minstens twee profs en de populaire Ironman wedstrijden die de komende week nog volgen, met onder andere Maastricht begin augustus… Het gaat druk worden in Kona. Voor de thuisblijvers willen we dit jaar met 3athlon.be nog een stap verder gaan in de live verslaggeving ter plaatse. Maar dan willen we wel graag weten of u van plan bent om opnieuw massaal naar Sportoase Leuven te trekken. Dus stemmen maar!

We willen graag een beeld krijgen hoeveel supporters de wedstrijd graag op een centrale lokatie willen beleven. De Sportoase Triathlon Night in Leuven was vorig jaar al een succes en indien voldoende animo willen wij met 3athlon.be alvast kijken om onze live verslaggeving ter plaatse uit te breiden en deze via een centrale lokatie tot bij de supporters te brengen. Dus breng je stem uit en laat weten waar jij dit jaar op 13 oktober graag de moeder aller triatlons wil beleven:

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>