Sunday , 18 November 2018

Het exclusieve interview met Jan Frodeno

DSC05195

Foto’s en interview by Gert-Jan D’haene

Een unieke dag werd het gisteren voor onze nieuwssite. Onze reporter Gert-Jan nam gisteren de vlucht richting Frankfurt om daar Jan Frodeno op te pikken voor het WILL Sports Festival in Kortrijk. Op onbekende hoogte vertelde Jan Frodeno over zijn passie, zijn ambities en wierp ook een blik over onze Belgen.

DSC05184 DSC05204 DSC05188 DSC05200

Van ‘natuurmens’ tot ‘NBA-fanaat’

Het leek te mooi om waar te zijn maar na drie maal in de arm te knijpen liep onze man ‘Frodissimo’ in de luchthaven van Frankfurt tegen het lijf. Samen zouden ze plaatsnemen in de privéjet waar ze vlakbij de locatie van WILL zouden landen. Een uur hadden we de tijd om onze vragen los te laten op deze grote kampioen en met veel plezier nam hij ze ook in ontvangst. Het resultaat van dit alles was een interessant gesprek over het contrast tussen de atleet en de gewone man die in Frodeno schuil houdt, zijn beleving na die talloze grootse prestaties en ook hadden we het uitgebreid over de knalprestatie van Bart Aernouts op het WK Ironman in Hawaii. Dat er ook een NBA-droom bij de Duitse atleet aanwezig is kan je nu bekijken in onderstaand interview.

 

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>