Monday , 19 November 2018

Hot tub time machine…

ODeyn Van Hemel jacuzzi

Wat doe je als je op dinsdag bovenop Alpe d’Huez finisht in de duatlon in de wetenschap dat je donderdag en vrijdag nog aan de slag moet? Dan kruip je natuurlijk lekker in de hot tub time machine in de recuperatiezone… In het geval van Seppe Odeyn heeft het niet helemaal geholpen want donderdag had hij in zijn tweede wedstrijd (de LD triatlon) geen superdag. Eens kijken of het beter lukt bij Tim Van Hemel, die een extra dagje rust kreeg en vrijdagmiddag aan de slag gaat op de korte triatlon, zijn derde wedstrijd op zes dagen tijd. En dat allemaal dankzij broer Nick Van Hemel, die na de duatlon ook mee de jacuzzi indook en ons achteraf deze schitterende Foto Van De Week bezorgde :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. Goed spul zo’n Hot Tub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>