Tuesday , 20 November 2018

Ijzersterke Latemse jeugd in Meerhout

meerhout_2007_1
Afgelopen zondag werd in Meerhout gestreden om de Belgische titels triathlon bij de jeugd. De jeugd van LTTL was sterk vertegenwoordigd en kwam met 2 titels en nog 2 ereplaatsen naar huis


De overwinning bij de jeugd C ging naar Kobe Laleman. Bij de dames junioren ging de zege naar Karolien Geerts. Maarten Debolster pakte de zilveren medaille bij de jeugd A. De bronzen medaille bij de junioren was voor Gilles Cottyn.

meerhout_2007_2
Voor de volwassenen stond de 2e manche van het SP circuit op de agenda. De wedstrijd werd gewonnen door de Nederlander Youri Severin. De plaatsen 2 en 3 waren eveneens voor atleten van LTTL, repectievelijk voor Stijn Goris en Frederik Van Lierde. Koen Hoeyberghs werd 5e overall en eerste veteraan.

Bekijk hier de volledige uitslag

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>