Friday , 14 December 2018

“Ik ben niet zo’n hamburgerman” – Tim Mercy – Hawaii 2016

tim-mercy-hawaii

Zijn vader Marc was er al een keer bij, nog voor de eeuwwisseling. Hij kwam als journalist naar het WK Ironman. Nu bijna twintig jaar later staat zijn zoon Tim Mercy voor het eerst aan de startlijn bij de Kona Pier. Dat zijn vader één van de pioniers was in de Belgische media die over de beginjaren van het Belgische triatlon berichtten, heeft bijgedragen tot de ambitie van Tim om ook triatleet te worden. Al is het snel gegaan. Zes jaar na zijn eerste sprinttriatlon en in zijn tweede seizoen in het Ironmancircuit volgt zijn eerste WK Ironman in Hawaii. Bekijk hier het volledige interview, over pasta en hamburgers, over dromen die uitkomen, over de warmte en de wind…”

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>