Saturday , 17 November 2018

iLumen 111 van Bilzen in beeld

De iLumen 111 triatlon van Bilzen was de tweede manche van het UrbanTriSports 3Series circuit. De wedstrijd over de aytipsche afstanden van 1 km zwemmen, 100 km fietsen en 10 km lopen, leverde bijzonder mooie beelden op die we hier graag voor u bundelen. Zo krijgt u een mooi sfeerbeeld van de wedstrijd die gewonnen werd door Pieter Heemeryck en Danne Boterenbrood.

De officiële race report video van Easycopters voor Sportevents:

Maar ook onze eigen CenCe TV was ter plaatse, met race report van de vrouwen, inclusief pijnlijke exit van Sarissa De Vries in T2 en beelden van nummers twee en drie Stefanie Adam en Heleen Zandstra:

Bij de mannen brengt CenCe TV de hoofdrolspelers prominent in beeld, met Pieter Heemeryck, Bas Diederen, Stenn Goetstouwers, Edo Van der Meer, Vincent Van De Walle en Kjel De Hertog:

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>