Tuesday , 18 December 2018

In het spoor van de nationale jeugd – 3athlon.be goes Calpe 2

DCIM100GOPROG0010495.JPG

DCIM100GOPROG0010495.JPG

We hebben met 3athlon.be een goeie periode uitgekozen om in Calpe wat extra te trainen. Want naast redacteur Gert-Jan D’haene en fotograaf Mario Vanacker zitten er bij Vuelta Turistica nog heel wat triatleten deze week. De Belgische jeugdselectie is er namelijk op stage Dag 2 van ons bezoek in Calpe zit er alweer op en uiteraard hoort daar opnieuw een uitgebreid verslag bij om aan ons 3athlon.be dagboek toe te voegen. Maandag stond vooral in teken van het volgen van onze nationale jeugdselectie van Belgium Triathlon…

Net zoals op zondag nam onze redacteur Gert-Jan zijn oranje Ridley bolide bij de beugels om samen met de jonge garde opnieuw de wegen in en rond Calpe onveilig te maken. Deze keer ging het noordelijk maar nu met passages doorheen Senija, Xalo, Beniarbeig en Alcalali… dorpsnamen die je nu al in die verleidelijke vakantiesfeer brengen maar met een scherprechter als ‘La Fustera’ was er van vakantie nemen voor onze jeugd niet veel sprake.

GJ Sofie Goos Calpe

 

Op dag 2 van deze stagedag werd er hard getraind door onze jeugd. Net voor de ochtendrit stond er al een korte duurloop op het programma en na de rit trok het hele gezelschap richting het zwembad van Calpe om ook de zwemkilometers de hoogte in te jagen. Onze man deelde mee in het leed maar liet de avondloop voor wat het was. Hij koos er voor onze lieftallige Sofie Goos te vergezellen bij het nemen van een kopje koffie aan de bar van Vuelta Turistica en wie kan hem ongelijk geven.

Bij deze is de toon gezet want morgen volgen we ‘La Goos’ op de voet op de 3de dag van 3athlon.be in Calpe. Het avondgesprek zijn we natuurlijk  niet uit het oog verloren. Deze keer is youngster Joris Basslé aan het woord.

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>