Friday , 20 July 2018

Inschrijvingen triatlon Herderen zijn geopend!

{vimeo}20835878{/vimeo}
 
De inschrijvingen van de eerste triatlon van het nieuwe seizoen zijn geopend. Sport-events organisseert op 4 maart 2012 reeds de vijfde editie van deze klassieker. Ideale gelegenheid om reeds vroeg te kunnen testen hoe het met de conditie gesteld is.
 
In de ochtend wordt er 500 meter gezwommen in het zwembad van Bilzen. In de namiddag gaat men dan op basis van de zwemtijden van start aan de sporthal van Herderen. Fietsen gebeurt in winderige omstandigheden op een vrij selectief parcours waardoor sterke fietsers heel wat kunnen goedmaken. Afgesloten wordt er met twee ronden lopen op een vrijwel blak parcours. Meer informatie over de wedstrijd hier !

Wees er wel snel bij aangezien de wedstrijd vorig jaar zeer snel uitverkocht was! Inschrijvingen hier !

About Kilian Hendrickx

Kilian Hendrickx
Kilian verzorgt niet alleen de webhosting van 3athlon.be maar hij is ook actief redacteur met een specialisatie in het testen van triathlon goodies. Af en toe waagt hij zich ook aan een triatlon in de kleuren van BRTC, de triatlon club uit Brasschaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>