Sunday , 16 December 2018

Ironman Hawaii 2015 live op 3athlon.be

Uplace BMC bike check

Nog een paar uur voor de start van dé wedstrijd van het jaar… Als je straks de Ironman Hawaii 2015 wil volgen, dan kan dat zoals altijd op de livestream van ironman.com. Maar wij gaan met 3athlon.be zoveel mogelijk ons best doen om live updates te brengen langs het parcours, mogelijk ook via facebook posts en tweets van andere supporters en spotters ter plaatse. De bedoeling is om elk uur een update te brengen over de Belgen, met zeker hun finishes en eventueel enkele reacties vlak na de finish.

Dat is allemaal afhankelijk van hoeveel info we ter plaatse doorkrijgen en hoe de internetverbinding in de media room het zal houden, maar we gaan er voor zorgen dat we jullie constant op de hoogte kunnen houden. Aarzel dan ook niet om via de comments of via facebook of twitter updates door te geven aan ons. Eerst nog even een paar uurtjes slapen en vanaf 6 uur plaatselijke tijd (18 uur in België) beginnen wij met onze eigen live-coverage. Tot dan?

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>