Monday , 19 November 2018

Ironman op koffie en allergisch aan opgeven

Vandaag donderdag al een aantal keer goed gelachen, maar deze van Lukas Bosmans zorgde voor een extra schaterlach. Stilaan krijgt de ‘Quote Van De Week’ rubriek, begonnen door Kasper Lagae, echt wel vorm op de grootste triatlonwebsite van het land. Lukas Bosmans is in Frankfurt waar hij dit weekend deelneemt aan het Europees Kampioenschap Ironman. Bossie kreeg er het formulier van zijn bib-number in handen en mocht daar naar hartelust invullen welke medicatie hij gebruikt en waaraan hij allergisch is. En dat werd een niet alledaags antwoord:

Allergies Quitting Lukas Bosmans

Enige medicatie die hij neemt is ‘Koffie’ en Lukas is allergisch aan ‘Opgeven’. Wij wensen hem alvast heel veel succes dit weekend in Frankfurt.

Lukas Bosmans Frankfurt 2017 pre race

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>