Tuesday , 11 December 2018

Jim Thijs wint off-road triatlon Wachtebeke

Jim-Thijs-WKJim Thijs heeft de draad na het WK Xterra terug opgepikt. Zondag verscheen hij aan de start van de off-road triatlon in Wachtebeke. Na een spannende race kwam hij als eerste over de meet.

 

Eerst moest er 400m worden afgelegd in het zwembad van Wachtebeke. Jim zwom de beste tijd en mocht als eerste aan de fietsproef starten. Tijdens het mountainbiken kon hij zijn voorsprong nog vergroten.

“Het fietsen verliep bijzonder vlot”, aldus Jim. “Ook nadien bij het lopen vond ik meteen het goede ritme en kon ik mijn voorsprong zelfs nog iets vergroten.” Jim kwam als eerste over de meet in 1:06:15 voor Kris Steyaert en Wim Van Houdt.  

 

Bron: Jim Thijs

About Kilian Hendrickx

Kilian Hendrickx
Kilian verzorgt niet alleen de webhosting van 3athlon.be maar hij is ook actief redacteur met een specialisatie in het testen van triathlon goodies. Af en toe waagt hij zich ook aan een triatlon in de kleuren van BRTC, de triatlon club uit Brasschaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>