Tuesday , 11 December 2018

Katrien Verstuyft op podium wereldbeker

Katrien Verstuyft foto

Een dag na het grootste triatloncircus ter wereld in Hawaii, gaat het gewone triatlonleven weer verder. En hoe… Katrien Verstuyft toonde in Colombië nog een late conditiepiek. Onze landgenote haalde voor het eerst in haar carrière een podiumplaats in de ITU Wereldbeker, nadat ze eerder in april al derde werd in de ETU Europabekermanche in Quarteira. In Cartagena werd ze zondag heel mooi derde na kleppers Nicola Spirig en Paula Findlay. Cartagena was de voorlaatste manche van het wereldbekercircuit.

De ITU had een hoop problemen met de WIFI-connectie in Cartagena, dus voorlopig moeten we nog wachten op meer nieuws en op live timing en resultaten.

Straks bij de mannen komt Christophe De Keyser nog in actie als enige Belg in de voorlaatste wereldbekermanche.

 

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>