Wednesday , 19 December 2018

Koen Hoeyberghs en Sofie Goos winnen triathlon Aarschot

De foto's staan online
koen_aarschot
Een ijzersterke Koen Hoeyberghs verpulverde vandaag zijn concurrenten in de Hageland Powertriathlon van Aarschot. Na het zwemmen gingen Koen Hoeyberghs en Bert Jammaer er samen vandoor. Bij Jammaer draaide de motor niet zo goed, hij moest Hoeyberghs zienderoge laten wegrijden. Hardrijder Michael Dewilde kwam net terug van hoogtestage. Hij kon tot op de 3e plaats terug fietsen, maar de vermoeidheid van de stage belette hem om dichterbij te komen. Hoeyberghs begon de loopproef met een ruime voorsprong en hield deze vast. Jammaer stapte uit de wedstrijd en Dewilde viel uiteindelijk nog terug naar een 5e plaats. Een pijlsnelle Karel Pardaens liep in zijn gekende stijl naar de 2e plaats, Joury Gokel werd 3e.
Bij de dames gingen Marijke Zeekant en Lieve Paulus-Cappaert er na het zwmmen vandoor, maar beide dames moesten op de fiets hun meerdere erkennen in Sofie Goos, ongetwijfeld de revelatie bij de dames dit seizoen. Goos fietste naar een 1e positie, een plaats die de sterke loopster niet meer uit handen hoefde te geven. Ook Christel Van Eesbeeck en Peggy Claerbout zetten sterke loopnummers neer en werden respactievelijk 2 en 3.

pdf Uitslag Power triathlon (gecorrigeerd)
pdf Uitslag Plas triathlon (gecorrigeerd)

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>