Tuesday , 13 November 2018

Mario’s Momenten… 10: Oog in oog met wereldkampioen

Foto1

De 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker trok dit jaar naar een aantal spraakmakende triatlons en duatlons en bezorgde ons duizenden foto’s en sfeerimpressies. Uit die collectie maakte hij een eigen best-off… Tijdens de laatste tien dagen van 2017 telt Mario mee af met elke dag een foto uit zijn hoogstpersoonlijke top-10 die niet alleen over prestaties gaat, maar ook over een beeld of een gevoel. We beginnen deze mini-advent-kalender met op plaats 10 een wereldkampioen, die erg goed op foto pakt… Sebastian Kienle.

“Voor de eerste wedstrijd van het jaar trok ik naar het mondaine Cannes waar er verschillende wereldtoppers aan de start stonden. Tijdens de persconferentie voor de wedstrijd zat ik plots oog in oog met Sebastian Kienle. Deze foto sprong er voor mij uit, want hij maakte meteen de tijd voor een goede foto,” aldus Mario.

Kienle, in 2014 wereldkampioen Ironman, won de wedstrijd in Cannes en pakte nadien ook de overwinning in het Europees kampioenschap Ironman in Frankfurt. In Hawaii moest hij vrede nemen met een vierde plaats, maar ook daar viel het opnieuw op hoe Kienle altijd tijd neemt voor de fans. Een topper met een geweldige uitstraling… En zeer fotogeniek :-)

About Mario Vanacker

Mario Vanacker
Mario is sinds 2015 één van de vaste huisfotografen van 3athlon.be en dat is allemaal te danken aan Christophe Fieuw die hem zo gek kreeg om eens mee naar een triatlon te komen kijken :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>