Tuesday , 20 November 2018

Mario’s Momenten… 2: de laatste van 2017

Foto10

We zijn bijna aan het einde van het fotojaaroverzicht van 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker. Uit duizenden wedstrijdfoto’s selecteerde Mario zijn tien favoriete momenten, die niet altijd met topsport te maken hadden, maar vooral met een speciaal gevoel of een uniek beeld. En in die laatste categorie hoort deze voorlaatste foto absoluut thuis. Mario trok dit jaar naar verschillende wedstrijden in binnen- én buitenland. Zijn laatste trip was die naar Sardinië voor de Challenge Forte Village.

Het seizoen eindigen deden we in de Challenge Forte Village Sardinia. Mooi weer, schitterende streek en top deelnemersveld, meer moest dat niet zijn,” aldus Mario.

Normaal was deze foto van de net opkomende zon boven de startende triatleten een schitterend beeld geweest om deze reeks te beëindigen. Maar er komt nog één foto aan… over hét hoogtepunt van 2017.

About Mario Vanacker

Mario Vanacker
Mario is sinds 2015 één van de vaste huisfotografen van 3athlon.be en dat is allemaal te danken aan Christophe Fieuw die hem zo gek kreeg om eens mee naar een triatlon te komen kijken :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>