Wednesday , 21 November 2018

Met 3athlon.be goedkoper naar de 70.3 van Lanzarote!

70.3 Lanzarote

 

Dit weekend staat de Ironman van Lanzarote op de kalender, een wedstrijd die als een van de zwaarste Ironmans in Europa gezien wordt en ieder jaar weer voor spektakel zorgt voor supporters en atleten. Steeds meer atleten zakken echter ook op het eind van het seizoen af naar dit triatloneiland bij uitstek voor de 70.3 van Lanzarote. Een combinatie van de zomerse omstandigheden en het unieke vulkanisch landschap maakt dat deze light versie van de volledige triatlon zeer gesmaakt wordt. Helaas werden begin mei de inschrijvingen aan vroegboektarief afgesloten, maar bij 3athlon.be hebben we hier een oplossing voor gezocht en kunnen we onze lezers een mooie korting aanbieden op de inschrijving!

 

 

 De Ironman 70.3 Lanzarote start in de lagune vlak bij Club La Santa. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er 1 ronde gezwommen. Na de 1.9km zwemmen wordt er 90km gefietst langs de noordelijke kant van het eiland. Atleten krijgen hierbij een afwisselend fietsparcours voorgeschoteld terwijl ze kunnen genieten van de spectaculaire landschappen. Het fietsparcours komt weer aan bij Club La Santa waarna de deelnemers vervolgens starten aan hun afsluitende 21km die ze in 3 ronden afwerken.

Door in te schrijven via onderstaande link en bijhorende kortingscode te gebruiken ontvang je maar liefst 30 euro korting! Wacht niet te lang, het aantal atleten dat deze code kunnen gebruiken is helaas bepekt.

Kortingscode: IML7033ATHLONBE

 

Inschrijvingen: https://regonline.activeeurope.com?eventID=1320072&rTypeID=130302

 

 

 

About Kilian Hendrickx

Kilian Hendrickx
Kilian verzorgt niet alleen de webhosting van 3athlon.be maar hij is ook actief redacteur met een specialisatie in het testen van triathlon goodies. Af en toe waagt hij zich ook aan een triatlon in de kleuren van BRTC, de triatlon club uit Brasschaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>