Tuesday , 18 December 2018

Odeyn wint opnieuw Egmond Combi

Egmond Pier Egmond

Seppe Odeyn is 2018 goed gestart. Net zoals vorig jaar pakte hij de overwinning in de Egmond Combi, een tweedaagse wedstrijd aan de Nederlandse kust. Op zaterdag werd hij 35ste in de mountainbike race Egmond-Pier-Egmond en op zondag was een 90ste plaats in de halve marathon goed om het eindklassement opnieuw te winnen.

Zondag zette Seppe de beste halvemarathontijd neer van de deelnemers aan het combi-klassement met 1u17’58. Dat was een kwartiertje trager dan de Keniaanse winnaar Edwin Kiptoo, die in 1u02’36 de zege pakte. Beste Belg op de halve marathon was Koen Naert met een knappe 6de plaats in 1u05’19.

Zaterdag finishte Seppe in het mountainbiken op een 35ste plaats in een groepje met onder andere Ruben Cumps (medelid van JogClub Herent) en Tom Van Loon. De Flandrien deed er 1u04’32 over. Jasper Ockeloen won in 1u02’37. Davy Commeyne was beste Belg op 6. 

In het eindklassement hield Seppe Odeyn meer dan drie minuten over op Pim Molenaar. De Nederlandse topduatleet Yennick Wolthuizen werd derde.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. Een wedstrijdbeest is het die Seppe. Capje af!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>