Wednesday , 21 November 2018

Odlo vindt functioneel sportondergoed opnieuw uit

1200x1200

De Zwitserse onderneming met Noorse wortels vindt zichzelf opnieuw uit en zorgt voor innovatief vuurwerk. Beproefde functionaliteit, indrukwekkend design en een verrassende samenwerking met Zaha Hadid Design drukken hun stempel op het winterseizoen 2018/19. ODLO benadrukt daarmee op indrukwekkende manier haar ambitie om één van ‘s werelds beste merken te zijn op het gebied van performance sportkleding en vervult ten volle haar rol als vernieuwer. De “engineers of active layers” ontwikkelen in principe alles vanaf de huid: meer bepaald op het gebied van het functionele sportondergoed legt de marktleider in het volgende seizoen nieuwe standaarden vast.

Wij lopen al geruime tijd met de kledij van Odlo en kunnen alleen maar besvestigen dat dit over topkwaliteit gaat. In onderstaande link van onze partner Square EGG kunnen jullie terug vinden wat Odlo deze winter allemaal te bieden heeft:

ODLO WINTER

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>