Monday , 19 November 2018

Odlo Zeroweight Ceramicool

624F3F72-1ABE-4978-B323-FB6D2825BF9A

De zomer is al enkele weken in het land, dat is wat onze thermometer alvast beweert. Niets leuker dan een loopje onder een stralende zon denken we dan. Alleen gaat die schitterende zonneschijn vaak gepaard met een opkomend hittegevoel… Goed aangepaste kledij is zodus meer dan enkel mooi meegenomen. Wij kregen van Odlo alvast een zomeroutfit toegestuurd die we maar al te graag hebben uitgetest

Een doos, twee stuks

Bij het openen van de doos konden we meteen twee artikelen waarnemen: de 2-in-1 Shorts en het shirt van het ZEROWEIGHT Ceramicool-gamma. Opnieuw kunnen we hetzelfde meegeven als het wintertenue: deze kledij straalt klasse uit. De hoge elasticiteit zorgt ervoor dat de outfit niet alleen mooi oogt maar ook nog eens lekker zit. Een goed begin alvast om de eerste looptraining aan te vatten.

FEB3D8FB-8D1A-4B3B-8919-A237996CF3B6

Ceramicool technologie

Met het Ceramicool-gamma komt Odlo met kledij op de markt die perfect is voor tijdens de zomermaanden. De actieve huidkoeling moet ervoor zorgen dat je huidtemperatuur met 1°C verlaagd wordt. Een oplossing waardoor het lichaam ook bij hogere temperaturen topprestaties kan leveren. De luchtdoorlatende Ceramicool-garen zorgen ervoor dat lichaamswarmte snel en efficiënt wordt afgevoerd. Wij namen de proef op de som en konden in de warme mei- en junimaand deze technologie uitvoerig testen. Een thermometer hadden we niet bij maar we konden toch vaststellen dat we de warmte met een aangenaam gevoel wisten te trotseren. Let natuurlijk wel dat we het hebben over hogere temperaturen en geen extreme hitte. Dus verwacht geen diepvrieseffect wanneer je denkt dat dit shirt je helemaal zal afkoelen bij temperaturen boven de 30°.

Praktisch

Zowel het shirt als de short beschikt over een handig opbergzakje. Altijd handig om een gelletje in weg te bergen wanneer je voor meer dan een uur op pad bent. Daarnaast beschikt het shirt ook over een ingebouwde lus in de nek. Ideaal om je oordopjes door te steken wanneer je muziek beluisterd. Weg met de wapperende kabeltjes rond de oren!

DDAEED90-0ACB-4AC0-A3CB-C1B600F6F636

Veiligheid en bescherming

Zowel op de mouwranden als de broekspijpen zijn er reflecterende stroken geprint. Een uitstekende zet om je zichtbaarheid te verhogen wanneer je beslist te gaan lopen bij het vallen van de avond. Ook een verhoogde UV-wering is aanwezig wat je nog beter beschermt tegen de zon en haar bijkomende ongemakken.

Conclusie

Een looptenue dat lekker zit, er goed uitziet en daarnaast nog heel wat vernieuwing met zich meebrengt… TOP! Odlo bewijst eens te meer dat ze de actieve burger graag verwend met haar gamma. De keuze voor innovatie brengt natuurlijk een prijskaartje met zich mee. €65 voor de short en €60 voor het shirt zijn uiteraard geen koopjes maar dat zijn ook deze producten allerminst. Topmateriaal heeft nu eenmaal zijn prijs.

 

 

About Gert-Jan D'haene

Gert-Jan D'haene
De combinatie speakeren-triatlon is er niet veel gegeven, maar Gert-Jan doet het met veel bravoure en enthousiasme. Als atleet te bewonderen bij de militaire ploeg of in 3athlon.be tenue, als speaker steevast in 3athlon.be outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>