Thursday , 15 November 2018

Olympisch zwemtrainingske…

FVDW olympisch zwembad

“En, wat staat er op het programma vanochtend? Ah, een zwemtrainingske… Laten we dus maar even naar het plaatselijke zwembadje trekken hé?” Zo zou het gesprek tussen Jelle Geens, Katrien Verstuyft, Christophe De Keyser en coach Jul Clonen (die aan één van zijn laatste grote trips voor België bezig is) er uit hebben kunnen zien. De Belgische triatleten zijn in Rio waar ze dit weekend deelnemen aan het olympisch testevent. Ze trokken grote ogen toen ze toestemming kregen om de zwemtraining af te werken in het olympisch zwemstadion waar in 2016 alle zwemwedstrijden plaats zullen vinden in een gigantische openluchtarena. Goed voor een mooie Foto Van De Week en een onvergetelijke herinnering, zoals Christophe De Keyser tweette:

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>