Thursday , 13 December 2018

(Opnieuw) Inschrijven voor de Sugar Run

SRU flyer

Onze inschrijvingsmodule voor de Sugar Run, op 19 april 2015 over de One World Brug in De Schorre in Boom,  deed het niet helemaal correct. Het probleem met het invullen van de geboortedatum is opgelost, dus willen we iedereen die zich al ingeschreven had, vragen om zich opnieuw aan te melden. En iedereen die nog niet ingeschreven had, doe het nu en steun als goede doel de Diabetes Liga :-)

Inschrijven kost 10 € per persoon. Kinderen onder de 12 jaar kunnen aan 5 € deelnemen. Alle info vindt u op de site van Blue Berry Jam.

Met deze inschrijving bevestig je dat je in aanmerking komt voor het 3athlon.be klassement, waarbij elke loper die voor of in dezelfde ronde als Belgisch kampioen olympische triatlon Pieter Heemeryck finisht, een extraatje krijgt én een extra donatie genereert voor de Diabetes Liga namens 3athlon.be. Betalen kan je ter plaatse bij de inschrijvingen. Breng je inschrijfmail mee.

Ondertussen heeft ook Pieter Rijnders zijn deelname bevestigt en dus krijgen we alvast een mooie strijd der Pieters :-)

Uw naam (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Geboortedatum

Ik ben een:
 Triatleet Duatleet Andere sporter Sympathisant

Maat loop t-shirt:

Opmerkingen

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>