Monday , 19 November 2018

Paniek op het Ponton

FVDW Ponton Zwevegem

Het zou de titel van een Suske & Wiske stripverhaal kunnen zijn, maar het is daarentegen onze nieuwste Foto Van De Week. Ons land kent niet zoveel ponton-starts voor het zwemonderdeel en daar wilden ze in Zwevegem iets aan doen, zeker voor de start van de T3 Series. Het ponton kreeg op de sprinttriatlon eerder op de dag zijn grote vuurdoop, maar het werd meer een waterdoop, letterlijk dan… En dus was er heel even paniek op het ponton toen dat door de grote massa grotendeels onder water verdween. Saskia Debeuf, de mama van EFC-ITC talent Sybren Baelde, stond op de juiste plaats en nam deze geweldige foto. Op haar facebookpagina vind je meer foto’s van Zwevegem en van l’Eau d’Heure. Ah ja, er vielen geen gewonden… zelfs het ponton overleefde het, maar werd ‘s middags voor de T3 dan toch maar niet gebruikt :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>