Sunday , 18 November 2018

PJ Penne opnieuw op podium in Teide Xtreme

PJ Penne Teideman

Pieterjan Penne heeft zijn seizoen in schoonheid afgesloten in Tenerife. Hij startte in de Teide Xtreme, een triatlon over de halve afstand, als titelverdediger, maar dit jaar waren er een paar straffe profs afgezakt naar het eiland. Het was de Ier Kevin Thornton die de wedstrijd won.

PJ was uiteraard tevreden. “Blij met mijn tweede plaats na een ierse pro,die al enkele 70.3’s gewonnen heeft, maar wel onder andere voor een spaanse en duitse pro gefinished. Het was gigantisch warm. Vorig jaar stond de wedstrijd twee maanden later op de kalender en toen was het frisser. En dus mochten we dit jhaar zwemmen zonder wetsuit. Na het zwemmen heb ik sneller dan vorig jaar gefietst en iets trager gelopen. Meteen een mooi einde van mijn wedstrijdseizoen, dus op naar volgend jaar!” aldus Pieterjan.

Bij de dames stormde Femke Reynaert naar de tweede plaats achter winnares Elsa Werth.

Meer info volgt nog.

 

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>