Tuesday , 11 December 2018

Right here waiting for you…

FVDW Scott will be waiting for Pieter

Zo heel soms komt een Foto Van De Week als vanzelf binnenrollen. We moesten maar één keer kijken naar dit beeld van Scott, de trouwe Border Collie van Pieter Heemeryck, en we waren verkocht. Dit beeld zegt alles: Scott wachtend op zijn baasje langs het parcours van het 70.3 EK in Wiesbaden… en dat wachten duurde even. “No matter how slow you go, I will still be waiting for you – Offday in Wiesbaden,” omschreef Pieter het zelf. Offdays zullen er af en toe zijn, zeker zo vlak na een sterke prestatie in de Challenge van Poznan, maar het levert ons wel een bijzonder Foto Van De Week op. Het moeten niet altijd triatleten zelf zijn hé… :-) Binnenkort kan je hier ongetwijfeld het verhaal lezen van Wiesbaden, maar ondertussen kan je nog eens zijn relaas van zijn “net geen podium” in Poznan nalezen… De foto is van Frone Wouters.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>