Monday , 17 December 2018

Romain Guillaume in Kona: “Spaar je energie voor het lopen” (video)

108 Bruce interviewt Romain Guillaume in Kona Garder l energie pour la course a pied YouTube

Deze week is het aftellen begonnen naar het WK Ironman in Hawaii. Met 3athlon.be vliegen we op 8 oktober naar Kona, maar we stuurden een van onze age group favorieten Bruno Clerbout al vooruit om de sfeer te proeven en zich voor te bereiden op de wedstrijd van het jaar. Vanaf nu mag je bijna dagelijkse bijdrages gaan verwachten van Bruce. Als eerste trof hij aan het zwembad van Kona een ‘Franse Belg’… Romain Guillaume heeft het bij Bruno over de kansen van Frederik Van Lierde en Bart Aernouts, over zijn eigen top-15 ambities en hij heeft nog wat raad voor de vele Belgische age groupers: “Spaar je energie voor het slot van de wedstrijd en geef niet alles op de fiets, want het is hier mentaal erg zwaar en het duurt allemaal erg lang…”

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

2 comments

  1. philippe van ryssel

    Aloha Peter,
    Veel succes!!!

    van Philippe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>