Sunday , 18 November 2018

Ronaldo fitter dan Van Lierde?

Fre VL top 50 fittest

In Men’s Health, een populair Amerikaans magazine over onder andere gezondheid en sport, gingen ze op zoek naar de 50 fitste mannelijke atleten van de wereld. Ironman wereldkampioen Frederik Van Lierde eindigde op plaats nummer 5. Een mooie verdienste voor een mooi atleet en eindelijk eens een magazine dat wat van sport denkt, zou je dan zo kunnen zeggen. Dat turnmonument Kohei Uchimura en Olympisch kampioen tienkamp Ashton Eaton vlak voor hem eindigen, lijkt ook niet zo abnormaal. Maar dat Cristiano Ronaldo op nummer 1 eindigt én het feit dat de Amerikanen Cristiano Ronaldo fitter achten dan Frederik Van Lierde kan er bij ons dan weer niet in… :-)

Frederik was overigens de enige Belg in het lijstje. De enige andere triatleet waarvan sprake in de top-50 was Olympiër Javier Gomez.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>