Wednesday , 21 November 2018

Running Center geeft 5 startbewijzen voor Haventriatlon weg

Running Center Haventriatlon 2015 660

Op 6 juni is de haven van Zeebrugge alweer voor de vierde keer exclusief voorbehouden terrein voor de triatleten. 3athlon.be partner Running Center Brugge/Hulste is al een paar jaar hoofdsponsor van de Haventriatlon en biedt ook dit jaar weer de kans om een gratis startbewijs te winnen. 5 starttickets ter waarde van 25 € liggen op jou te wachten bij Running Center. Het enige wat je moet doen is de facebookpagina van Running Center liken en je ticket ter plaatse komen afhalen. Wees snel, want op=op!

De Haventriatlon in Zeebrugge is een wedstrijd over de sprintafstand. Vanaf 16 u. wordt er in verschillende waves 500 meter gezwommen, 20 km gefietst en 5 km gelopen. Dat alles vindt plaats pal in de haven van Zeebrugge aan Tropicana en de ICO-terminal. Meer informatie vind je op de website van de Haventriatlon.

running-center

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>